بذر سبزیجات معطر

اگر به دنبال خرید بذر سبزیجات معطر هستید به راحتی می توانید تمامی بذر های سبزیجات را از فروشگاه اینترنتی بذر روکالبا تهیه نمایید. بذر سبزیجات معطر همان طور که از اسمشان پیداست نوعی از سبزیجات هستند که دارای طعم و عطر فوق العاده می باشند و به عنوان چاشنی و ادویه در غذاها و یا مصارف خوراکی و پخت و پز استفاده می شوند.

در این مقاله قصد داریم به معرفی بذر سبزیجات معطر مانند ریحان ، جعفری ، نعناع ، پیاز کوهی و … بپردازیم.

جهت خرید بذر سبزیجات کمیاب میتوانید به بخش بذر سبزیجات و صیفیجات مراجعه کنید.

انواع سبزیجات معطر

سبزی های معطر گونه های مختلفی دارند که شامل لیست زیر میشوند:

ریحان

گیاهی سر سبز با برگ‌های سبز و گاها بنفش میباشد. ریحان نوعی سبزی خوراکی است که روزانه ما از آن استفاده‌ می‌کنیم وارتفاع آن بین ۲۰ تا نیم متر است. طریقه کشت سبزی ریحان از طریق بذر می‌باشد.

ریحان نوعی چاشنی برای انواع غذاها، سالاد ، کباب،  ماهی و … است، همچنین از خوش شده آن نیز در تهیه انواع خورشت استفاده می‌شود.

ریحان

جعفری

جعفری نیز همچون ریحان نوعی سبزی خوراکی است که قسمت مورد استفاده آن ساقه و برگ می‌باشد. این گیاه کمی ترد و شبیه گیاه رازیانه‌ است.

از گیاه جعفری برای پخت انواع ماهی و … برای تزئین استفاده می شود. برای تهیه انواع آش و قرمه‌سبزی از جعفری به همراه سایر سبزیجات استفاده می‌شود. جعفری گیاهی پر کاربرد است که مصارف مختلفی دارد.

جعفری

پیاز کوهی

پیاز کوهی گیاه باریک و دراز است و دارای مزه‌ای تند است. از این گیاه علاوه بر مصارف خوراکی برای تزئین انواع غذاها و به خصوص سوپ استفاده می‌شود.پیاز کوهی دارای برگ‌های سبز می‌باشد.

نعناع

نعناع یکی از خوش عطرترین سبزی‌های خوراکی است که بیشتر از خشک شده این گیاه استفاده می‌شود.

به عنوان یک چاشنی و ادویه به انواع کوکو ، آش رشته، غذاهای گوشتی و … اضافه می‌شود.

نحوه کاشت نعناع از طریق نشاء قمه زنی‌ می‌باشد. برای خرید بذر نعناع شما عزیزان میتوانید به بخش خرید اینترنتی بذر نعناع مراجعه نمایید.

نعناع

مرزه

مرزه نیز همچون سبزی نعناع علاوه بر مصارف خوراکی به عنوان ادویه در غذاها برای خوش‌طعم نمودن استفاده می‌شود.

مرزه

گشنیز

یکی از سبزیجاتی است که بیشتر در غذاهای آسیایی و آمریکایی استفاده می‌شود.

دارای طعم خاصی است. در تهیه انواع آش و قرمه‌سبزی از آن استفاده می‌شود.

گشنیز

شوید

از این گیاه علاوه بر مصرف خوراکی در پخت آش ،قرمه‌سبزی استفاده‌ می شود.

برای تزئین سالاد و کباب، ماهی و …کاربرد دارد.

شوید

ترخون

ترخون از خانواده بزرگ آفتابگردان است. دارای عطر و طعم ملایمی است.

اگر حرارت به این گیاه برخورد کند طعم آن بیشتر می‌شود.

در کنار غذاهایی همچون ماهی ، سوپ و .. استفاده‌ می‌شود.

 

مریم گلی

طعم خاص مریم گلی از آن یک چاشنی خوب برای پخت و مصرف گوشت پرندگان ساخته است.

می توانید از این سبزی به صورت تازه و خشک استفاده کنید.

مریم گلی حاوی ترکیبات قوی ضدسرطانی است که به کاهش بیماری های قلبی و سرطان کمک می کنند.

می توانید از این سبزی در غذاهای حاوی گوشت، پیتزاها، پاستاها و تهیه نان تازه خانگی استفاده کنید.

مریم گلی برای طعم دهی به ماهی و مرغ و همچنین در تهیه سس ها استفاده می شود.

 

پونه کوهی Oregano

پونه کوهی یک سبزی معطر است که بسیار شبیه به نعنا می باشد. این سبزی را بیشتر با نام “میرجور وحشی” می شناسند.

در صورتی که نسبت به گیاهان و سبزیجات معمولا دچار حساسیت می شوید سعی کنید پونه کوهی را بیشتر و با خیال راحت تر استفاده کنید تا از آلرژی های گوناگون دور بمانید.

البته این نوع پونه می تواند جایگزین پونه نیز باشد.

 

آویشنThyme

این گیاه نیز بسیار محبوب و پر خاصیت است. آویشن از خانواده نعنا می باشد و طبعی گرم دارد.

این گیاه با برگ های مختلف رشد می کند اما از لحاظ تاثیرات سلامتی بسیار شبیه به پونه می باشد.

در صورتی که می خواهید آویشن را جایگزین پونه کوهی کنید، نسبت ۱ به ۱ برای این جایگذاری مناسب است.

آویشن

رزماری

رزماری یک گیاه قوی است که می بایست همیشه چند شاخه از آن در آشپزخانه وجود داشته باشد.

استفاده از رزماری کمی غذای شما را تند و تیز خواهد کرد.

رزماری

 

برای اینکه به راحتی بتوانید این سبزیجات معطر را در منزل خود پرورش دهید میتوانید مقاله آموزش کاشت بذر سبزیجات در باغچه را مطالعه کنید.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *