فروش اینترنتی بذر کاکتوس

اگر بذر کاکتوس مورد نظر خود را از مغازه ها نمیتوانید پیدا کنید و یا به صورت حضوری نمیتوانید مراجعه کنید با جستجو در گوگل و مراجعه به سایت هایی که در زمینه فروش اینترنتی بذر کاکتوس و انواع بذر گل و گیاه فعالیت دارند میتوانید بذر مورد نظر خود را تهیه کنید.

کاکتوس ها انواع مختلفی دارند که یکی از روش های تکثیر آنها کاشت بذر است. برای کاشت بذر کاکتوس روش های مختلفی وجود دارد که ما در این مقاله سعی کرده ایم راحتترین و بهترین روش را به شما عزیزان توضیح دهیم.

لوازم مورد نیاز برای کاشت بذر کاکتوس

۱- سینی کاشت: برای تأمین رطوبت برای کاشت بذرها که رطوبتی بالای ۷۰ درصد نیاز است، در روش کاشت خانگی از ظروف پلاستیکی در دار که به راحتی در پلاستیک فروشی‌ها موجود است استفاده می‌کنیم (تصویر شماره یک). برای خروج آب اضافی باید کف ظرف را سوراخ کنیم ( تصویر شماره دو). بهتر است برای عبور نور در ظرف شفاف باشد.

۲- خاک بستر کشت: یکی از مهم‌ترین موارد مورد نیاز خاک بستر کشت می‌باشد که در این روش از خاک پیت ماس و ماسه برای کاشت استفاده می‌کنیم. ترکیب ۷۰ درصد پیت ماس ریز و با کیفیت مانند مارک میکس کار با ۳۰ درصد ماسه عاری از خاک با سایز ۱ تا ۵ میلی‌متر ترکیب مناسبی است برای کاشت خانگی البته می‌توانید از پیت ماس خالی هم استفاده کنید. ماسه بیشتر برای جلوگیری از ترک برنداشتن سطح بستر در اثر کمبود رطوبت استفاده می‌شود.

۳- سم قارچ‌کش: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کاشت بذر کاکتوس بیماری‌های قارچی می‌باشد. برای جلوگیری و درمان بیماری‌های قارچی استفاده از سموم قارچ‌کش ضروری است. سموم قارچکش مانند کاربندازیم و مانکوزب برای این کار مناسب می‌باشند.

۴- بذر کاکتوس: بذر کاکتوس بسیار حساس می‌باشد و به راحتی می‌تواند قوه نامیه خودش را از دست بدهد پس تهیه بذر با کیفیت بسیار مهم می‌باشد.

آموزش کاشت بذر کاکتوس

آموزش کاشت بذر کاکتوس

توجه داشته باشید پس از تهیه لوازم مورد نیازو شرایط مناسب میتوانید بذر کاکتوس را در خانه پرورش دهید.

۱- ضدعفونی بستر کاشت: بدون شک مهم‌ترین و حساس‌ترین مرحله کاشت می‌باشد. برای ضدعفونی خاک خود را به اندازه ۵ الی ۱۰ سانت داخل ظرف کاشت می ریزیم، توجه داشته باشید نباید ظرف را کامل پر کنید و باید فضایی بین خاک و درب ظرف برای رشد کاکتوس ها باقی بماند سپس با سم قارچکش با دز بالا خیس می‌کنیم. منظور از دز بالا یعنی اگر میزان مصرف سم قارچ‌کش یک گرم در هزار باشد برای ضدعفونی ۵ گرم در یک لیتر آب حل می‌کنیم. بعد از خیس کردن کامل بستر به طوری که هیچ قسمت خشکی باقی نماد اجازه می‌دهیم ۲۴ تا ۴۸ ساعت در این حالت باقی بماند تا کامل بستر کشت ضدعفونی شود. بعد از این مدت بستر را آبشویی می‌کنیم یعنی از بالا آب می‌ریزم تا سموم از ظرف خارج شود یا به لایه‌های زیرین انتقال پیدا کند.

۲- بعد از آبشویی بذرها را بر روی سطح بستر می‌پاشیم با فاصله‌ای در حدود یک سانتی متر از هم و برای تأمین رطوبت درب ظرف را می‌بندیم اگر از گلدان یا ظرف بدون درب استفاده می‌کنید می‌توانید ظرف را داخل پلاستیک قرار دهید و درب پلاستیک را ببندید.

۳- ظرف کاشته شده را در محلی با نور ملایم و دمایی در حدود ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. منظور از نور ملایم یا نور فیلتر شده این است که ظرف را در معرض تابش نور مستقیم و شدید آفتاب قرار ندهیم و همچنین در سایه نیز نباشد.

۴- بذرها معمولاً بعد از حدود یک هفته شروع می‌کنند به سبز شدن البته بستگی به نوع بذر دارد  در برخی واریته ها تا دو ماه نیز ممکن است سبز شدن طول بکشد.

همانطور که در جریان هستید فروشگاه اینترنتی بذر روکالبا در زمینه فروش اینترنتی بذر کاکتوس و انواع بذر فعالیت دارد و طی این سالها تمام سعی خود را به کار گرفته تا محصولات با کیفیت را قیمت مناسب به شما عزیزان عرضه کند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *