عزیزانی که به دنبال خرید اینترنتی بذر بادمجان هستند می توانند به راحتی این بذر را از فروشگاه اینترنتی بذر روکالبا که دارای گواهی استاندارد از اروپا می باشد تهیه نموده و با توجه به توضیحاتی که در این مقاله داده شده و ویدئو اختصاصی آموزشی که تهیه شده این بذر را بکارند و برداشت کنند.
همانطور که در جریان هستید بادمجان گیاه گرمسیری و نیمه گرمسیری است که در دماهای گرم رشد میکند و از خانواده سیاهرنگها، همراه با فلفل، سیب زمینی و گوجه فرنگی می باشد. پرورش بادمجان در باغچه آشپزخانه شما خیلی دشوار نیست و پس خرید اینترنتی بذر بادمجان میتوانید آن را در باغچه و یا گلدان خود پرورش دهید. یک سبزی از آب و هوای گرم، بادمجان در خاک با زهکشی خوب، غنی از مواد آلی با رطوبت مداوم و آفتاب کامل رشد میکند. شما به راحتی میتوانید با مراقبت مناسب، گونه های مختلف بادمجان را که متناسب با نیاز شما است، پرورش دهید.
آموزش کاشت بذر بادمجان
ابتدا توجه داشته باشید که گلدان سفالی یک انتخاب مناسب برای رشد بادمجان در گلدان است. این نوع گلدان گرمای بیشتری جذب میکند و بنابراین خاک را گرم میکند که برای رشد گیاه ضروری است. اگرچه بادمجان حاوی مقادیر خوبی از فیبرهای رژیمی، ویتامین B1 و مس است، برای پخت ارزشمند است. به جای استفاده از مواد مغذی، بادمجان میتواند در انواع تدارکات کبابی، پخته یا کوبیده شود و برای طعم و بافت منحصر به فرد آن مورد توجه قرار میگیرد. بادمجانها در انواع شکلها، اندازه ها و رنگها وجود دارند. اگرچه نوع سفید و سایه های بنفش برجسته تر هستند، آنها همچنین به رنگ سبز و نارنجی نیز هستند. با داشتن شاخ و برگهای زیبا، گیاه مناسبی برای یک انتخاب خوب در باغهای زینتی یا گلدانهای منظم میباشد. جهت خرید اینترنتی بذر بادمجان ابتدا بذر مورد نظر خود را انتخاب کنید:
بذر بادمجان دلمهای بیولوژیک (ارگانیک)
بذر بیبی بادمجان (بادمجان ترشی)
بادمجان دلمهای رقم (BLACK BEAUTY)
بادمجان هیبرید اف یک رقم بونیکا
بادمجان هیبرید اف یک رقم بلوری
بادمجان کشیده بلند بنفش-مشکی رقم (Barbentane)
اگر شما تصمیم به خرید اینترنتی بذر بادمجان و پرورش آن برای استفاده در آشپزی و یا زیبایی زینتی آن داشته باشید، مطالعه مراحل زیر میتواند به شما کمک کند:
وسایل مورد نیاز برای کاشت بذر بادمجان
- یک قطعه زمین با خاک حاصلخیز
- ورمی کمپوست یا هر کمپوست آلی دیگر
- خاک ترکیبی گلدان
- شیارکش باغچه
- ماله دستی
- دستکش باغبانی
- بذر بادمجان مرغوب
- اسپری آب پاش باغبانی
- برچسب باغبانی
- یک گلدان و مقداری سنگ
- علامت چوبی
مرحله اول:
سست کردن خاک با استفاده از شیار کش
یک قطعه از زمین خاکی را برای جوانه زدن بذرها انتخاب کنید.
خاک را با شیارکش سست کنید، زیرا بادمجان نیاز به خاک با زهکشی خوب و متراکم که زهکشی خوب را آماده میکند، دارد.
اگر خاک سفالی دارید، برای بهبود جریان هوا به آن ماسه بیافزایید.
همچنین میتوانید از یک طبق جوانه زنی یا یک گلدان یدکی برای جوانهزدن دانه ها استفاده کنید.
گام دوم:
کمپوست لایه ای را بر روی جالیز خاکی قرار دهید.
یک لایه ضخیم به اندازه ۲٫۵ سانتیمتر از ورمی کمپوست یا هر کمپوست آلی دیگر را در قسمت شیار شده خاک قرار دهید.
کمپوست باید نسبتاً کهنه باشد. کود ناکافی ساله ممکن است به بیماری در خاک کمک کند.
مرحله سوم:
دانه بذر را بکارید.
نوعی را انتخاب کنید که با باغچه و نیازهای شما مناسب است.
بذر را به طور پراکنده روی جالیز بکارید.
اگرچه شما شباهت زیادی بین یک بادمجان و یک گوجه فرنگی پیدا نمیکنید، اما بذرهای آنها شباهت خاصی به هم دارند.
بذرهای بادمجان مانند بذرهای فلفل به نظر میرسند.
مرحله چهارم:
دانه را با خاک ترکیبی گلدان بپوشانید.
جالیز بذر را با یک لایه خاک ترکیبی گلدان بپوشانید.
مرحله پنجم:
آبیاری جالیز
جالیز بذر را به طور یکنواخت آبیاری کنید تا رطوبت را در خاک تضمین کرده و جوانه زنی را تسهیل کند.
مرحله ششم:
نظارت بر رشد نهال
نظارت بر رشد نهال های بادمجان در دمای ایده آل در محدوده ۲۶٫۶ تا ۳۲ درجه سانتی گراد بذرها بعد از ۷ تا ۱۰ روز جوانه میزنند.
با این حال، بذرها همچنین در محدوده ۱۵٫۵ تا ۳۲ درجه سانتی گراد نیز جوانه میزنند.
اطمینان حاصل کنید که خاک در محدوده مورد نیاز دما برای جوانه زدن بدون مشکل، باقی بماند.
گرچه شروع کاشت بادمجان از بذر، تا حدودی چالش برانگیز است،
اگر مراقبتهای لازم در مرحله اولیه گیاه را انجام دهید، باید عملکرد خوبی خواهید داشت.
جالیز جوانه را با یک برچسب باغبانی برای تشخیص آن از جوانه های دیگر برچسبگذاری کنید.
مرحله هفتم:
خاک را برای جابه جایی آماده کنید.
خاکی را که میخواهید در گلدان خود استفاده کنید به وسیله یک شیارکش سست کنید.
از آنجا که بادمجان، خاکی غنی از مواد آلی را ترجیح میدهد، ورمی کمپوست یا هر کمپوست دیگر را به خاک اضافه کنید.
افرادی که دارای خاک رس فشرده میباشند، باید ماسه را به منظور هواکشی خاک به منظور بهبود خواص زهکشی آن اضافه کنند.
بادمجان خاک اسیدی ملایم را در محدوده ۵ تا ۶٫۵ pH ترجیح میدهد.
گام هشتم:
آماده کردن یک گلدان با چند سنگ
گلدان را با یک جفت سوراخ در کف انتخاب کنید. سوراخها را با چند سنگ به منظور زهکشی آماده کنید.
گلدان باید حدود ۵ گالن باشد تا بتواند خانه راحتی برای گیاه باشد.
مرحله نهم:
گلدان را با خاک آماده پر کنید.
گلدان را با خاک آماده پر کنید. خاک متراکم را با دستان خود از بین ببرید. اجازه دهید که شل باشد.
مرحله دهم:
به آرامی برگ گیاه را از بستر خود بردارید.
قویترین و محکمترین نهال ها را برای جابهجایی انتخاب کنید.
از علامت چوبی استفاده کنید تا زیر ریشه های جوانه انتخاب شده حفر شود و توده خاک، ریشه ها و همه آنها را به سمت بالا بکشید و به آرامی جوانه را بیرون بکشید.
گام یازدهم:
نهال را در گلدان بگذارید.
یک حفره عمیق در خاک با یک دسته چوبی ایجاد کنید.
به آرامی جوانه را داخل خاک قراردهید و حفره را با خاک پر کنید تا اطمینان حاصل کنید که نهال درست قرار گرفته است.
مرحله دوازدهم:
آبیاری گلدان نهال
نهال را در گلدان آبیاری کنید.
از آنجایی که بادمجان به رطوبت مداوم نیاز دارد، باید گیاه را به طور منظم آبیاری کنید تا رطوبت خاک را حفظ کند.
اگر آب و هوای گرم در منطقه شما باعث ایجاد خشکی میشود، شما به آبیاری موثر، دورهای برای کمک به گیاه نیاز دارید.
مرحله سیزدهم:
نظارت بر رشد بادمجان خود
اگر شما یک نوع میوه سنگین انتخاب کردید، شما نیاز به حمایت از گیاه با ستون چوبی دارید
چرا که گیاهان بارور با میوه های سنگین مستعد افتادن هستند.
در نظر بگیرید که گیاه را در ابتدا با ستون چوبی محکم کنید تا خاک و گیاهان دیگر را تحریک نکنید.
اگر شما قفسه ای گوجه فرنگی کوچک دارید، میتوانید یکی را برای این منظور استفاده کنید.
مانند بعضی از اعضای خانواده سیاه رنگها، بادمجان خورشید را دوست دارد.
از حداکثر نور خورشید برای گیاه مطمئن شوید.
برگهای چرمی آن میتوانند کار از حفاظت از میوهها را به خوبی انجام دهند.
این گیاه دارای شکوفه های بنفش است که معمولاً غیر قابل تشخیص است و در شاخ و برگ پنهان میشود.
این گیاه نیاز به حفاظت از آفات در مراحل اولیه دارد.
شما باید از پوشش سطحی متحرک، برای هدف قرار دادن و نابود کردن آفات، یا شناخت شکارچیان طبیعی آنها برای کنترل آنها استفاده کنید.
پس از بلوغ گیاه، آفات بر ثمردهی تا زمانی که گیاه سالم است، موثر نیستند.
همانطور که گفته شد، شته ها، سوسک های کک، کرمهای برنده و سوسکهای سیب زمینی کلرادو، مواردی هستند که باید مراقب آنها باشید.
در میان بیماریها، قارچ پلاسیده است که میتواند به گیاه شما آسیب برساند.
معمولاً، بادمجان حدود ۹۰ روز پس از جا به جایی آماده برداشت میشوند.
از آنجایی که گیاهان ما باید با یک سرمای دیررس مواجه شوند، گلها و میوه ها مقداری دیر ظاهر شدند.
گام چهاردهم:
بادمجان را وقتی رسید برداشت کنید.
نوعی که انتخاب کردید، اندازه یک بادمجان رسیده را تعیین میکند.
علاوه براین، شما میتوانید یک آزمون فشار برای چک کردن میوه رسیده انجام دهید.
انگشت شست خود را به یک میوه فشار دهید.
میوه های نارس سخت خواهند بود و به آنها فشار وارد نخواهد شد، درحالیکه میوه های خیلی رسیده، به شکل اثر انگشت شما باقی میمانند.
میوه های خوب رسیده متحمل فشار میشوند اما به شکل اصلی خود باز میگردند.
همچنین، میوه های خیلی رسیده درخشش براق بر روی پوست خود را از دست میدهند.
بادمجانهای رسیده را انتخاب کنید، یک سانتیمتر یا بیشتر از ساقه یا کاسه گلی که در آن قرار دارد را نگهدارید.
این عمل به طول عمر ذخیره سازی آن کمک میکند. آب ساده بشویید، خشک کنیدو چندین روز در یخچال نگهداری کنید.
بادمجان هایی که در بستر خاک کاشته شده اند، بهتر و سریعتر رشد میکنند.
این بادمجان ها گلها را حدود ۲۰ روز قبل از رقیب گلدانی آن بارور میکند و زودتر نیز برداشت میشود، میوه نیز بزرگتر هستند.
ویدئو آموزش کاشت بذر بادمجان
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)