خرید اینترنتی بذر بادمجان

عزیزانی که به دنبال خرید اینترنتی بذر بادمجان هستند می توانند به راحتی این بذر را از فروشگاه اینترنتی بذر روکالبا که دارای گواهی استاندارد از اروپا می باشد تهیه نموده و با توجه به توضیحاتی که در این مقاله داده شده و ویدئو اختصاصی آموزشی که تهیه شده این بذر را بکارند و برداشت کنند.

همانطور که در جریان هستید بادمجان گیاه گرمسیری و نیمه گرمسیری است که در دماهای گرم رشد می­کند و از خانواده سیاه­رنگها، همراه با فلفل، سیب زمینی و گوجه­ فرنگی می باشد. پرورش بادمجان در باغچه آشپزخانه شما خیلی دشوار نیست و پس خرید اینترنتی بذر بادمجان میتوانید آن را در باغچه و یا گلدان خود پرورش دهید. یک سبزی از آب و هوای گرم، بادمجان در خاک با زهکشی خوب، غنی از مواد آلی با رطوبت مداوم و آفتاب کامل رشد می­کند. شما به راحتی می­توانید با مراقبت مناسب، گونه­ های مختلف بادمجان را که متناسب با نیاز شما است، پرورش دهید.

خرید اینترنتی بذر بادمجان

آموزش کاشت بذر بادمجان

ابتدا توجه داشته باشید که گلدان سفالی یک انتخاب مناسب برای رشد بادمجان در گلدان است. این نوع گلدان گرمای بیشتری جذب می­کند و بنابراین خاک را گرم می­کند که برای رشد گیاه ضروری است. اگرچه بادمجان حاوی مقادیر خوبی از فیبرهای رژیمی، ویتامین B1 و مس است، برای پخت ارزشمند است. به جای استفاده از مواد مغذی، بادمجان می­تواند در انواع تدارکات کبابی، پخته یا کوبیده شود و برای طعم و بافت منحصر به فرد آن مورد توجه قرار می­گیرد. بادمجان­ها در انواع شکل­ها، اندازه­ ها و رنگ­ها وجود دارند. اگرچه نوع سفید و سایه­ های بنفش برجسته­ تر هستند، آنها همچنین به رنگ سبز و نارنجی نیز هستند. با داشتن شاخ و برگ­های زیبا، گیاه مناسبی برای یک انتخاب خوب در باغهای زینتی یا گلدان­های منظم میباشد. جهت خرید اینترنتی بذر بادمجان ابتدا بذر مورد نظر خود را انتخاب کنید:

بذر بادمجان دلمه‌ای بیولوژیک (ارگانیک)

بذر بیبی بادمجان (بادمجان ترشی)

بذر بادمجان راه راه (زبرا)

بذر بادمجان دلمه‌ای کامپکت

بادمجان دلمه‌ای رقم (BLACK BEAUTY)

بادمجان هیبرید اف یک رقم بونیکا

بادمجان هیبرید اف یک رقم بلوری

بادمجان کشیده بلند بنفش-مشکی رقم (Barbentane)

خرید اینترنتی بذر بادمجان

اگر شما تصمیم به خرید اینترنتی بذر بادمجان و پرورش آن برای استفاده در آشپزی و یا زیبایی زینتی آن داشته باشید، مطالعه مراحل زیر میتواند به شما کمک کند:

وسایل مورد نیاز برای کاشت بذر بادمجان

  • یک قطعه زمین با خاک حاصلخیز
  • ورمی کمپوست یا هر کمپوست آلی دیگر
  • خاک ترکیبی گلدان
  • شیارکش باغچه
  • ماله دستی
  • دستکش باغبانی
  • بذر بادمجان مرغوب
  • اسپری آب پاش باغبانی
  • برچسب باغبانی
  • یک گلدان و مقداری سنگ
  • علامت چوبی

مرحله اول:

سست کردن خاک با استفاده از شیار کش

یک قطعه از زمین خاکی را برای جوانه زدن بذرها انتخاب کنید.

خاک را با شیارکش سست کنید، زیرا بادمجان نیاز به خاک با زهکشی خوب و متراکم که زهکشی خوب را آماده می­کند، دارد.

اگر خاک سفالی دارید، برای بهبود جریان هوا به آن ماسه بیافزایید.

همچنین می­توانید از یک طبق جوانه ­زنی یا یک گلدان یدکی برای جوانه­زدن دانه­ ها استفاده کنید.

گام دوم:

کمپوست لایه ای را بر روی جالیز خاکی قرار دهید.

یک لایه ضخیم به اندازه ۲٫۵ سانتیمتر از ورمی کمپوست یا هر کمپوست آلی دیگر را در قسمت شیار شده خاک قرار دهید.

کمپوست باید نسبتاً کهنه باشد. کود ناکافی ساله ممکن است به بیماری در خاک کمک کند.

مرحله سوم:

دانه بذر را بکارید.

نوعی را انتخاب کنید که با باغچه و نیازهای شما مناسب است.

بذر را به طور پراکنده روی جالیز بکارید.

اگرچه شما شباهت زیادی بین یک بادمجان و یک گوجه فرنگی پیدا نمی­کنید، اما بذرهای آنها شباهت خاصی به هم دارند.

بذرهای بادمجان مانند بذرهای فلفل به نظر می­رسند.

 

مرحله چهارم:

دانه را با خاک ترکیبی گلدان بپوشانید.

جالیز بذر را با یک لایه خاک ترکیبی گلدان بپوشانید.

 

مرحله پنجم:

آبیاری جالیز

جالیز بذر را به طور یکنواخت آبیاری کنید تا رطوبت را در خاک تضمین کرده و جوانه ­زنی را تسهیل کند.

 

مرحله ششم:

نظارت بر رشد نهال

نظارت بر رشد نهال­ های بادمجان در دمای ایده ­آل در محدوده ۲۶٫۶ تا ۳۲ درجه سانتی گراد بذرها بعد از ۷ تا ۱۰ روز جوانه می­زنند.

با این حال، بذرها همچنین در محدوده ۱۵٫۵ تا ۳۲ درجه سانتی گراد نیز جوانه می­زنند.

اطمینان حاصل کنید که خاک در محدوده مورد نیاز دما برای جوانه زدن بدون مشکل، باقی بماند.

گرچه شروع کاشت بادمجان از بذر، تا حدودی چالش برانگیز است،

اگر مراقبت­های لازم در مرحله اولیه گیاه را انجام دهید، باید عملکرد خوبی خواهید داشت.

جالیز جوانه را با یک برچسب باغبانی برای تشخیص آن از جوانه های دیگر برچسب­گذاری کنید.

مرحله هفتم:

خاک را برای جابه­ جایی آماده کنید.

خاکی را که می­خواهید در گلدان خود استفاده کنید به وسیله یک شیارکش سست کنید.

از آنجا که بادمجان، خاکی غنی از مواد آلی را ترجیح می­دهد، ورمی کمپوست یا هر کمپوست دیگر را به خاک اضافه کنید.

افرادی که دارای خاک رس فشرده میباشند، باید ماسه را به منظور هواکشی خاک به منظور بهبود خواص زهکشی آن اضافه کنند.

بادمجان خاک اسیدی ملایم را در محدوده ۵ تا ۶٫۵ pH ترجیح می­دهد.

گام هشتم:

آماده کردن یک گلدان با چند سنگ

گلدان را با یک جفت سوراخ در کف انتخاب کنید. سوراخ­ها را با چند سنگ به منظور زهکشی آماده کنید.

گلدان باید حدود ۵ گالن باشد تا بتواند خانه راحتی برای گیاه باشد.

مرحله نهم:

گلدان را با خاک آماده پر کنید.

گلدان را با خاک آماده پر کنید. خاک متراکم را با دستان خود از بین ببرید. اجازه دهید که شل باشد.

مرحله دهم:

به آرامی برگ گیاه را از بستر خود بردارید.

قویترین و محکم­ترین نهال ­ها را برای جابه­جایی انتخاب کنید.

از علامت چوبی استفاده کنید تا زیر ریشه ­های جوانه انتخاب شده حفر شود و توده خاک، ریشه­ ها و همه آنها را به سمت بالا بکشید و به آرامی جوانه را بیرون بکشید.

 

گام یازدهم:

نهال را در گلدان بگذارید.

یک حفره عمیق در خاک با یک دسته چوبی ایجاد کنید.

به آرامی جوانه را داخل خاک قراردهید و حفره را با خاک پر کنید تا اطمینان حاصل کنید که نهال درست قرار گرفته است.

 

مرحله دوازدهم:

آبیاری گلدان نهال

نهال را در گلدان آبیاری کنید.

از آنجایی که بادمجان به رطوبت مداوم نیاز دارد، باید گیاه را به طور منظم آبیاری کنید تا رطوبت خاک را حفظ کند.

اگر آب و هوای گرم در منطقه شما باعث ایجاد خشکی می­شود، شما به آبیاری موثر، دوره­ای برای کمک به گیاه نیاز دارید.

 

مرحله سیزدهم:

نظارت بر رشد بادمجان خود

اگر شما یک نوع میوه سنگین انتخاب کردید، شما نیاز به حمایت از گیاه با ستون چوبی دارید

چرا که گیاهان بارور با میوه­ های سنگین مستعد افتادن هستند.

در نظر بگیرید که گیاه را در ابتدا با ستون چوبی محکم کنید تا خاک و گیاهان دیگر را تحریک نکنید.

اگر شما قفس­ه ای گوجه­ فرنگی کوچک دارید، می­توانید یکی را برای این منظور استفاده کنید.

مانند بعضی از اعضای خانواده سیاه ­رنگ­ها، بادمجان خورشید را دوست دارد.

از حداکثر نور خورشید برای گیاه مطمئن شوید.

برگ­های چرمی آن می­توانند کار از حفاظت از میوه­ها را به خوبی انجام دهند.

این گیاه دارای شکوفه ­های بنفش است که معمولاً غیر قابل تشخیص است و در شاخ و برگ پنهان می­شود.

این گیاه نیاز به حفاظت از آفات در مراحل اولیه دارد.

شما باید از پوشش سطحی متحرک، برای هدف قرار دادن و نابود کردن آفات، یا شناخت شکارچیان طبیعی آنها برای کنترل آنها استفاده کنید.

پس از بلوغ گیاه، آفات بر ثمردهی تا زمانی که گیاه سالم است، موثر نیستند.

همانطور که گفته شد، شته­ ها، سوسک­ های کک، کرم­های برنده و سوسک­های سیب زمینی کلرادو، مواردی هستند که باید مراقب آنها باشید.

در میان بیماری­ها، قارچ پلاسیده است که می­تواند به گیاه شما آسیب برساند.

معمولاً، بادمجان حدود ۹۰ روز پس از جا به­ جایی آماده برداشت می­شوند.

از آنجایی که گیاهان ما باید با یک سرمای دیررس مواجه شوند، گل­ها و میوه­ ها مقداری دیر ظاهر شدند.

گام چهاردهم:

بادمجان را وقتی رسید برداشت کنید.

نوعی که انتخاب کردید، اندازه یک بادمجان رسیده را تعیین می­کند.

علاوه براین، شما می­توانید یک آزمون فشار برای چک کردن میوه رسیده انجام دهید.

انگشت شست خود را به یک میوه فشار دهید.

میوه­ های نارس سخت خواهند بود و به آنها فشار وارد نخواهد شد، درحالی­که میوه ­های خیلی رسیده، به شکل اثر انگشت شما باقی می­مانند.

میوه ­های خوب رسیده متحمل فشار می­شوند اما به شکل اصلی خود باز می­گردند.

همچنین، میوه ­های خیلی رسیده درخشش براق بر روی پوست خود را از دست می­دهند.

بادمجان­های رسیده را انتخاب کنید، یک سانتی­متر یا بیشتر از ساقه یا کاسه­ گلی که در آن قرار دارد را نگه­دارید.

این عمل به طول عمر ذخیره­ سازی آن کمک می­کند. آب ساده بشویید، خشک کنیدو چندین روز در یخچال نگهداری کنید.

بادمجان­ هایی که در بستر خاک کاشته شده­ اند، بهتر و سریع­تر رشد می­کنند.

این بادمجان­ ها گل­ها را حدود ۲۰ روز قبل از رقیب گلدانی آن بارور می­کند و زودتر نیز برداشت می­شود، میوه­ نیز بزرگتر هستند.

 

ویدئو آموزش کاشت بذر بادمجان

 

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *